Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 35 2018

Once Upon a Time Netflix

Netflix heeft het bepaald niet rustig aan gedaan in week 35 van 2018. Liefst 48 films en series zijn er bijgekomen en hier zaten meerdere toptitels tussen. Once Upon a Time seizoen 7 en The Affair seizoen 3 zijn slechts twee voorbeelden van de mooie titels die er bij zijn gekomen.

Horror- en crimeserie in aantocht

Netflix heeft ook de releasedata van The Haunting of Hill House en Dogs of Berlin bekendgemaakt. Laatstgenoemde serie wordt de tweede Duitse Netflix Original, na DARK. Dogs of Berlin wordt een crimeserie, waarin een Duits/Turkse voetbalster wordt vermoord. Deze serie verschijnt in december op Netflix. The Haunting of Hill House is de nieuwe horrorserie van Netflix en deze reeks mag nog voor Halloween verwacht worden.

14 boeken van Harlan Coben verfilmd

Er komen de komende jaren nog veel mooie titels aan en daar zullen ook boekverfilmingen van Harlan Coben tussen zitten. De topauteur, die ook het verhaal van de serie Safe schreef, heeft met Netflix een megadeal gesloten. De deal houdt in dat er liefst veertien films en series verfilmd zullen worden de komende jaren.

Deze titels verschenen in week 35 op Netflix