Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 34 2020

Netflix heeft er in week 34 een uiterst rustige week op zitten. Er verschenen slechts negentien nieuwe titels in het aanbod. Op het gebied van nieuws was er wel het één en ander te melden, al was dat niet alleen maar positief.

Toekomst

Afgelopen week maakte Netflix heeft wat bekend over de toekomst van verschillende series. Om te beginnen komt van The Society toch geen tweede seizoen. Ondanks dat eerder wel een vervolg werd besteld, blijkt nu dat er geen seizoen 2 gemaakt gaat worden. Ook voor Patriot Act valt het doek. De talkshow houdt er na zes volumes mee op. Daarnaast was er voor andere series juist wel goed nieuws. Zo krijgen zowel Wu Assassins als Oscuro Deseo een tweede seizoen.

Nieuwe seizoenen

Het was ook de week waarin de langverwachte releasedatum van The Crown bekend werd gemaakt. De reeks keert vanaf 15 november terug voor gloednieuwe afleveringen. Ook Queen of the South seizoen 4 heeft een releasedatum te pakken. Ondertussen werd ook duidelijk dat de release van After Life juist lang op zich laat wachten.

Deze titels verschenen in week 34 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?