Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 34 2018

Rango Netflix

Met 21 nieuwe titels heeft Netflix in week 34 een redelijk rustige week achter de rug. Op het nieuwsfront was het wederom druk, zoals tegenwoordig nagenoeg iedere week het geval is. Dat was alleen lang niet altijd met positief nieuws.

Fors verwijderalarm

Er verscheen deze week een extra verwijderalarm, omdat er van diverse blockbusters seizoenen staan te verdwijnen. De exacte status hiervan is nog onduidelijk. Ondertussen worden al wel de eerste titels bekend die in september zullen worden toegevoegd aan Netflix. Het zevende seizoen van Once Upon a Time staat op de rol en van American Vandal 2 zijn ook al de eerste beelden vrijgegeven.

Nieuwe seizoenen besteld

Netflix verlengde daarnaast ook nog drie series deze week. Easy krijgt een derde seizoen, maar dat is wel gelijk het laatste. Van GLOW komt zoals te verwachten viel een derde campagne, want de serie is voorlopig een groot succes. Een verrassing was wel de verlening van The End of the F***ing World. Er was altijd aangegeven dat het een losstaand verhaal zou zijn, maar dat is nu toch veranderd.

Deze titels verschenen in week 34 op Netflix