Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 33 2018

Met 34 nieuwe titels is week 33 op Netflix ook weer een goed gevulde week. Er kwam een einde aan het vijfde seizoen van The 100, waardoor het (lange) wachten begint voor het zesde seizoen. Daarnaast verscheen onder meer Disenchantment van de makers van The Simpsons en de goed ontvangen romcom To All the Boys I’ve Loved Before.

Luficer start en The Alienist komt terug

Het was ook de week waarin het avontuur voor Lucifer bij Netflix begon. De cast kwam bij elkaar en de eerste opnames vonden plaats. Er was ook goed nieuws over The Alienist. Er komt namelijk een tweede verhaal van de populaire serie, het is alleen nog niet duidelijk of Jakob Verbruggen opnieuw bij het project betrokken zal zijn.

Nieuwe series en Shooter gecanceld

Netflix bestelde daarnaast een derde seizoen van Anne met een E en wist Renée Zellweger te strikken voor een Netflix Original Serie genaamd What/If. Ook werden de releasedata bekend van Atypical seizoen 2, Ultimate Beastmaster seizoen 3 en de film The Angel. Slechter nieuws was er over Shooter. USA Network besloot namelijk de serie te cancelen. Of er een nieuw seizoen komt hangt dan ook af van andere partijen, mogelijk Netflix.

Deze titels verschenen in week 33 op Netflix