Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 32 2019

GLOW Netflix seizoen 3

Netflix heeft in week 32 liefst 24 nieuwe titels toegevoegd aan zijn aanbod. Daarmee is het wat betreft aanbod een rustige week geworden. Buiten de nieuwe aanbodtitels was er echter wel weer voldoende nieuws te melden vanuit Netflix. Zo werden onder meer releasedata van toptitels bekend.

Einde The 100 en The OA

Het was een week waarin we te horen krijgen dat het klaar is voor The OA en dat het na volgend seizoen ook gedaan is voor The 100. Van The OA heeft Netflix besloten dat er geen nieuw seizoen wordt besteld, tot groot verdriet van de makers. Zij hebben het idee dat ze hun verhaal nu niet netjes hebben kunnen afronden. Showrunner Jason Rothenberg maakte op zijn beurt bekend dat het na zeven seizoenen klaar is voor The 100. Door dat voortijdig aan te kondigen kan The 100 wel zo eindigen zoals de makers voor ogen hebben.

Releasedata

Van andere series kregen we juist de releasedata te weten. Zo weten we dat het tweede seizoen van Élite vanaf september te zien is op Netflix. Daarnaast verschijnt How To Get Away With Murder seizoen 5 veel sneller dan verwacht. Ook is een tweede seizoen besteld van Mr. Iglesias en is het onderwerp van het derde seizoen van American Crime Story bekend.

Deze titels verschenen in week 32 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week