Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 31 2020

Netflix heeft afgelopen week exact dertig nieuwe titels toegevoegd aan zijn aanbod. Vooral op 1 augustus heeft de streamingdienst flink zijn best gedaan. Ondertussen viel er op het gebied van nieuws ook het één en ander te melden.

Gestopt en vernieuwd

Het was de week waarin duidelijk werd dat het einde van La Casa de Papel in zicht is. De serie stopt na vijf seizoenen. Een andere reeks die ten einde is gekomen, is Greenhouse Academy. Tegelijkertijd werd van andere titels juist duidelijk dat ze langer doorgaan. Zo is in het diepste geheim al een derde deel van The Kissing Booth opgenomen en is Outer Banks vernieuwd voor een vervolg. Ook is Snowpiercer seizoen 3 aangekondigd.

Undercover

Fans van Undercover kijken al enige tijd reikhalzend uit naar een vervolg. Netflix heeft ons nu alvast kennis laten maken met de nieuwe personages uit het tweede seizoen. Daarnaast werd ook duidelijk dat Star Trek: Discovery in oktober terugkeert voor een derde seizoen. Tot slot is de lijst met nieuwe films en series voor augustus bekendgemaakt.

Deze titels verschenen in week 30 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?