Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 31 2019

Netflix heeft in week 31 liefst 35 nieuwe titels toegevoegd aan zijn aanbod. Het was een week waarin aardig wat kinderfilms verschenen. Zo werden Coco, The Smurfs 2 en Tom en Jerry: De Film toegevoegd. Daarnaast was er ook op het gebied van nieuws voldoende te melden.

13 Reasons Why

Het was absoluut de week van 13 Reasons Why. Netflix maakte in één keer heel wat nieuws over de toekomst van de reeks bekend. Zo kennen we de releasedatum van seizoen 3 en is duidelijk dat een hoofdpersonage doodgaat. Ook is duidelijk dat er een vierde seizoen is besteld. Dat is ook meteen het slotseizoen. Het is niet de enige serie die te horen kreeg dat er een slotseizoen komt. Ook Trinkets krijgt een tweede en tevens laatste seizoen.

Homeland

Tijdens TCA werd duidelijk dat we langer moeten wachten op Homeland. We wachten op het slotseizoen van de reeks, maar die wordt pas in 2020 uitgezonden bij Showtime. Op Netflix lijken we dan ook langer te moeten wachten. Gelukkig zijn er ook titels die we sneller mogen verwachten, want Netflix heeft de nieuwe titels voor augustus bekendgemaakt. Daarnaast mogen we later dit jaar nog aan de slag met The Irishman waar de eerste officiële beelden van verschenen zijn.

Deze titels verschenen in week 31 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week