Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 30 2019

Orange is the New Black seizoen 6

Netflix in week 30 rustig aan gedaan. In de tropische week werden slechts 26 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daartoe behoren onder meer het slotseizoen van Orange is the New Black, het tweede seizoen van Workin’ Moms en The Lego Ninjago Movie. Ook op het gebied van nieuws was weer van alles gaande.

13 Geboden en Lucifer

Netflix is erin geslaagd om de rechten van 13 Geboden aan te kopen. Daardoor kunnen we vanaf 30 augustus op Netflix aan de slag met de dertien afleveringen van de reeks die in het buitenland bekend staat als 13 Commandments. Daarnaast was er goed nieuws voor de fans van Lucifer. Het slotseizoen van de reeks bestaat niet uit tien, maar uit liefst zestien afleveringen. De totale speelduur van seizoen 5 is daarmee zestien uur.

Designated Survivor en Stranger Things

Het was ook de week waarin Netflix bekendmaakte dat het nu echt klaar is voor Designated Survivor. Waar Netflix de serie eerder nog redde toen ABC het annuleerde na twee seizoenen is nu duidelijk geworden dat er echt geen vierde seizoen meer gaat komen. Deze maand verscheen daarnaast ook Stranger Things seizoen 3. Die serie lijkt wel te kunnen rekenen op een vervolg en wij gingen aan de slag met een artikel over de zeven prangende vragen voor Stranger Things seizoen 4.

Deze titels verschenen in week 30 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week