Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 3 2020

Netflix doet het even rustig aan wat betreft het toevoegen van nieuwe titels. In de derde week van 2020 moesten we het doen met slechts zestien nieuwe titels. Daarmee is het opnieuw een week geworden met weinig nieuw aanbod. Wel was er op het gebied van nieuws voldoende te melden.

Abonnementsprijzen omhoog

Het belangrijkste nieuws van deze week had ongetwijfeld te maken met de verhoging van de abonnementsprijzen op Netflix. De streamingdienst verhoogt de prijzen van twee pakketten. Alleen het basispakket behoudt dezelfde prijs. De andere twee pakketten worden duurder. Ander slecht nieuws had te maken met Mindhunter. De release van het derde seizoen laat lang op zich wachten.

Vernieuwingen

Daarentegen was het gelukkig ook een week met veel goed nieuws. Zo maakte Netflix officieel bekend dat we ons op mogen maken voor een derde seizoen van You. Daarnaast werd ook een nieuwe Spaanse titel aangekondigd met de naam No Te Puedes Esconder, komt er een nieuwe Harlan Coben-serie en is er een zesde en tevens laatste seizoen van Better Call Saul aangekondigd.

Deze titels verschenen in week 3 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?