Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 29 2020

Netflix heeft deze week 22 nieuwe titels toegevoegd. Zo begon Suits alweer aan het achtste seizoen en werd Snowpiercer seizoen 1 afgerond.

Bird Box en La Casa de Papel

Het nieuwsfront bracht veel verrassend nieuw. Zo wordt er gewerkt aan het vervolg van Bird Box. Ook over La Casa de Papel is er eindelijk goed nieuws. Lang bleef het stil en een officiële aankondiging ontbreekt nog. Schrijver Alex Pina heeft wel naar buiten gebracht dat hij bezig is met het vijfde seizoen. Een vijfde seizoen komt er ook voor Chesapeake Shores en dat seizoen is langer dan de voorgaande!

Lucifer en The 100

De komende weken gaan we op voor weer diverse series, waar nu ook de trailers van zijn gelanceerd. The Rain wacht het derde en tevens laatste seizoen. Lucifer seizoen 5A heeft eveneens een trailer. In augustus komt ook het slotseizoen van Greenleaf, waarvan een spin-off is aangekondigd. Dirty John komt in augustus met het tweede seizoen, terwijl The 100 juist op gaat naar het slotstuk. Ook daar is een spin-off in de pijplijn, waarvan de pilotaflevering vorige week verscheen. Dit is alles dat we weten over The 100 prequel.

Deze titels verschenen in week 29 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?