Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 29 2019

La Casa de Papel

Netflix heeft in week 29 een rustige week gehad. Met 23 nieuwe titels was het wat betreft aanbod een rustige week, al verscheen wel eindelijk het langverwachte derde seizoen van La Casa de Papel en de nieuwe thrillerfilm Secret Obsession. Ook was er mede door de San Diego Comic Con voldoende nieuws te melden.

Stranger Things en Fargo

Het was de week waarin meer bekend werd over de vierde seizoenen van Stranger Things en Fargo. Zo schijnen de opnames van Stranger Things seizoen 4 al ingepland te staan voor oktober, terwijl Netflix de serie zelf nog niet eens officieel vernieuwd heeft. De opnames van Fargo seizoen 4 vinden in de winter plaats en de cast, inclusief Chris Rock, is inmiddels bekend.

The Witcher en The Serpent

Netflix heeft eindelijk de eerste officiële trailer van The Witcher naar buiten gebracht. Fans kijken reikhalzend uit naar de nieuwe serie en hebben nu eindelijk een eerste kijk gekregen. Het was niet de enige nieuwe trailer deze week, ook de eerste beelden van The Red Sea Diving Resort met Chris Evans (Captain America). Ondertussen werkt de streamingdienst ook samen met de BBC aan The Serpent, een serie over de seriemoordenaar Charles Sobhraj met Tahar Rahim in de hoofdrol.

13 Reasons Why

Het was ook een beetje de week van 13 Reasons Why. Netflix en maker Brian Yorkey besloten de veelbesproken zelfmoordscene van Hannah Baker uit seizoen 1 uit de serie te verwijderen. Ook kreeg de streamingdienst te horen dat het 118 Emmy-nominaties heeft gekregen. De grootste kanshebber is When They See Us.

Deze titels verschenen in week 29 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week