Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 28 2020

Netflix heeft afgelopen week negentien nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Daarmee was het na een uiterst drukke week tijd voor wat rust. Ondertussen verscheen er op gebied van nieuws wel het één en ander. Waaronder opmerkelijk nieuws.

Gecanceld

Het was een week waarin Netflix ook het één en ander bekendmaakte over het annuleren van series. Zo blijkt dat Chilling Adventures of Sabrina na vier seizoenen stopt. Ook werd duidelijk dat Dead To Me vernieuwd is voor een derde seizoen, maar dat blijkt ook meteen het slotseizoen van de reeks te worden. The Crown, een serie die na vijf seizoenen zou stoppen, blijkt nu juist wel langer te duren. Er is toch een zesde seizoen besteld nadat de maker zich heeft bedacht.

Trailers

In de loop van deze maand mogen we ons ook opmaken op nog een aantal interessante nieuwe titels. In dat kader lanceerde Netflix de trailers van The Umbrella Academy seizoen 2 en The Kissing Booth 2. Daarnaast is het vijfde seizoen van The Last Kingdom aangekondigd en de nieuwe Belgische serie Grond.

Deze titels verschenen in week 28 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?