Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 27 2020

Netflix is afgelopen week volledig losgegaan wat betreft het toevoegen van nieuw aanbod. In week 27 verschenen liefst 94 nieuwe titels online. Daarbij viel het vooral op dat de streamingdienst op de eerste van de maand heel wat aanbod spuwde. Ondertussen viel er ook op gebied van nieuws voldoende te melden.

Vernieuwingen

Het was een week waarin Netflix het één en ander bekendmaakte over vernieuwingen. Zo mogen fans van de Belgische Netflix Original Into the Night zich opmaken op een nieuw seizoen van de serie. Een andere serie met goed nieuws, was Never Have I Ever. Daarvan is ook een tweede seizoen besteld. Van Ozark werd duidelijk dat het vierde seizoen ook meteen het slotseizoen van de reeks werd.

Beste titels

De maand juni hebben we inmiddels alweer achter ons gelaten, maar we vroegen wel nog aan jullie wat jullie de beste titels vonden. Daarin kwamen onder meer 13 Reasons Why en 24 goed naar voren. Daarnaast sprak de showrunner van Better Call Saul zich uit over Walter en Jesse in het slotseizoen van de reeks.

Deze titels verschenen in week 27 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?