Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 27 2019

Thor Ragnarok Netflix

Netflix heeft in week 27 alweer 51 nieuwe titels toegevoegd aan zijn aanbod. Het was een uiterst drukke week en Netflix had zelfs een aantal verrassingen voor ons in petto. Ook was er weer voldoende nieuws te melden.

Drukke week

Het was een uiterste drukke week met verrassingen. Netflix begon de week en de maand met een aanbodexplosie. Alhoewel we van tevoren al een aantal titels wisten, verraste de streamingdienst ook met The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air. Deze week sloten we ook afgelopen maand af met de beste titels van juni 2019.

Nieuwe titels

We kunnen ook een aantal nieuwe titels verwachten op Netflix. Zo lijken we in oktober aan de slag te kunnen met 13 Reasons Why seizoen 3. Daarnaast heeft Netflix de rechten gekocht van de bovennatuurlijke thrillerserie The A List. Ook is de trailer verschenen van de nieuwe film Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein met David Harbour uit Stranger Things en zijn de makers van Haunting of Hill House bezig met weer een nieuwe horrorserie genaamd Midnight Mass.

Deze titels verschenen in week 27 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week