Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 26 2020

Op het gebied van nieuwe titels heeft Netflix een vrij rustige week achter de rug met twintig nieuwe toevoegingen. Dat is echter overduidelijk stilte voor de storm, want 1 juli is alweer in aantocht op Netflix. Daarnaast ging Netflix op het gebied van nieuws volledig los.

Lucifer

Afgelopen week mogen we met recht een Lucifer-week noemen. Zo begon de week met de bekendmaking van de releasedatum van het eerste deel van seizoen 5. Niet veel later verscheen het grote nieuws dat fans van Lucifer nog geen afscheid hoeven te nemen. Er is namelijk officieel ene zesde seizoen aangekondigd. In dezelfde week verscheen ook nieuws over een nieuwe Nederlandse Netflix Original met Dirty Lines.

Stranger Things

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het nieuwe seizoen van Stranger Things. In aanloop naar de release is het lot van Jim Hopper besproken en blijkt het einde van de reeks ook al klaar te liggen. Daarnaast werd de releasedatum van Good Girls seizoen 3 bekend en werd The Last Kingdom in alle stilte verlengd te zijn. Ook lanceerde Netflix een functie om de ‘Verderkijken’-lijst eenvoudig op te ruimen.

Deze titels verschenen in week 26 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?