Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 26 2019

Netflix heeft in week 26 alweer 29 nieuwe titels toegevoegd aan zijn aanbod. Vergeleken met de afgelopen weken is het even wat rustiger aan, maar daar gaat komende week ongetwijfeld verandering in komen. Ook wat betreft nieuws was er ondanks de hitte nog voldoende te melden.

La Casa de Papel

Fans van La Casa de Papel heeft 19 juli ongetwijfeld al een tijdje in hun agenda staan. Op die dag wordt het derde seizoen van de reeks toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Ondertussen zijn de eerste vijf nieuwe bendeleden van seizoen 3 voorgesteld en heeft maker Alex Pina zelfs bekendgemaakt dat er een La Casa de Papel krijgt ook vierde seizoen op Netflixvierde seizoen is besteld. De opnames daarvan zijn in augustus klaar.

Primeur

Het was ook de week van een grote primeur. One Day at a Time, dat eerder geannuleerd werd door Netflix, is gered door Pop TV. Voor het eerst gaat een Netflix-serie elders verder. Ook werd duidelijk dat George Clooney werkt aan een nieuw project voor Netflix en is de trailer van het slotseizoen van Orange is the New Black verschenen.

Deze titels verschenen in week 26 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?