Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 25 2020

Netflix heeft er wat betreft aanbod een vrij rustige week op zitten. Met slechts 22 nieuwe titels was het zeker niet de drukste week van de afgelopen tijd. Op het gebied van nieuws viel wel weer het één en ander te melden na een paar weken van stilte.

Undercover

Undercover is een groot succes geworden en één van de personages uiterst geliefd. Ferry Bouman krijgt nu dan ook zijn eigen film. Daarin worden we meegenomen naar de beginjaren van Ferry als crimineel. Ondertussen werd ook duidelijk dat Cursed in aantocht is op Netflix. De Original met Katherine Langford in de hoofdrol is nu voorzien van de officiële trailer.

Nieuwe seizoenen

Deze week kwam er ook goed nieuws voor twee internationale Netflix-producties. Zowel Blood & Water als Valeria krijgt een vervolg op Netflix. USA Network bestelde op zijn beurt een vierde seizoen van The Sinner. Afgelopen week werd ook bekend wanneer we aan de slag kunnen met het slotseizoen van The Rain en kwam we erachter waarom het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine anders is dan andere seizoenen.

Deze titels verschenen in week 25 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?