Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 25 2019

Netflix heeft er met liefst 36 nieuwe titels een drukke week op zitten. Toch blijkt het vooral stilte voor de storm te zijn, want Netflix gaat uiterst drukke weken tegemoet. Ook was er afgelopen week weer het één en ander te melden over nieuwe titels die onderweg zijn naar de streamingdienst.

Nieuwe titels

We staan voor drukke weken op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt wat we zoal mogen verwachten in de eerste helft van juli 2019. Het is een volle lijst met onder meer Thor: Ragnarok en Suits seizoen 7. Daarnaast maakte Netflix ook van andere titels releasedata bekend. Zo weten we wanneer Gable Girls seizoen 4 en GLOW seizoen 3 verschijnen en weten we wanneer Riverdale, The Flash, Dynasty en Arrow terug zijn voor nieuwe seizoenen.

Einde in zicht

Netflix maakte ook duidelijk dat The Rain een derde seizoen krijgt, maar dat dat ook direct het laatste seizoen van de reeks wordt. Daarnaast werd Chambers geannuleerd en hoeven we geen tweede seizoen meer te verwachten. Tegelijkertijd was er ook nieuws omtrent een nieuwe serie. Netflix heeft een deal gesloten met Jens Lapidus om een vervolgserie te kunnen maken op de Zweedse films Snabba Cash.

Deze titels verschenen in week 25 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?