Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 25 2018

Qua hoeveelheid nieuwe titels was het misschien niet druk op Netflix in week 25, er waren wel veel voltreffers te noteren zoals Shooter, Luke Cage, Trainspotting en The Vietnam War. Op het nieuwsvlak was er ook weer voldoende te beleven.

Veel startdata bekend

Zo zijn er deze week veel startdata van nieuwe seizoenen bekendgemaakt. Ozark keert deze zomer bijvoorbeeld terug voor het tweede seizoen, terwijl Last Chance U – op een nieuwe college – alweer het derde seizoen in zal gaan. The CW heeft de programmering voor het najaar vrijgegeven en daardoor is het nu duidelijk wanneer series zoals Riverdale, Dynasty en The Flash weer verder gaan.

Prijs voor Beau Séjour

In Monte Carlo was het deze week raak voor Beau Séjour, want de Vlaamse successerie pakte een grote prijs. Michael C. Hall is de afgelopen jaren ook goed voor flink wat eremetaal, na Safe gaat hij voor Netflix alweer aan de slag met een volgend project. Tenslotte was er ook nog veel te doen rondom Lucifer, want het is nu ook duidelijk hoe het vierde seizoen eruit zal gaan zien.

Deze titels verschenen in week 25 op Netflix