Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 24 2018

Ranch The deel 5 Netflix

Het was afgelopen week op Netflix weer een stuk drukker, met in totaal 34 nieuwe titels. Dat zijn er dus ruim twintig meer ten opzichte van een week eerder. Daarnaast was er ook groot nieuws, zeer groot nieuws.

Lucifer seizoen 4

Hoewel er in België pas twee van de drie seizoenen van Lucifer te zien zijn, hebben de fans ook hier meegekregen dat de serie aanvankelijk gecanceld was. Het goede nieuws is nu dat Netflix wel verder wil met de serie en dus een vierde seizoen heeft besteld. Nu Netflix Lucifer overneemt zal dat op termijn ook voor de komst van het derde seizoen naar België moeten komen.

Nieuwe gevangenis OITNB

In week 24 toonde Netflix ook foto’s van de nieuwe gevangenis van Orange is the New Black. De dames moeten namelijk uitwijken naar een nieuw onderkomen voor het naderende zesde seizoen. In Litchfield is niet meer te leven namelijk, na de chaos van het vorige seizoen.

Verder in het nieuws…

Netflix kwam ook in het nieuws, omdat ze werken aan een interactieve gameserie: Minecraft: Story Mode. Daarnaast werden er drie nieuwe series besteld door Netflix die zullen gaan over muziek, koken en komedie. Verder werd er ook vooruit gekeken naar Shooter seizoen 3 en werden er vijf redenen genoemd waarom dit seizoen gekeken moet worden. Ook zijn er negen brandende vragen die open zijn blijven staan na het tweede seizoen van 13 Reasons Why.

Deze titels verschenen in week 24 op Netflix