Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 23 2020

Het was een bijzondere week op Netflix. Alhoewel er deze week flink wat series werden voorzien van nieuwe seizoenen, was het tegelijkertijd ook een week waarin Netflix weinig naar buiten bracht op nieuwsgebied. In week 23 verschenen in totaal 40 nieuwe titels op Netflix.

Rita toch verder

Alle onrust in de Verenigde Staten lijkt momenteel ook gevolgen te hebben voor het nieuwsaanbod van Netflix. Het nieuws dat wel verscheen was deze week grotendeels dan ook niet afkomstig van de streamingdienst zelf. Wel werd duidelijk dat Rita toch nog terugkeert voor een afsluitend vijfde seizoen. Daarnaast was er nieuws rondom The Alienist. De serie van TNT keert na 2,5 jaar dan toch terug voor een vervolg onder de titel Angel of Darkness.

Sweet Magnolias en Space Force

Met Sweet Magnolias heeft Netflix opnieuw een goedscorende romantische dramaserie te pakken. Wij gingen op zoek naar vier dingen die je nog niet wist over de serie. Daarnaast scoort ook Space Force momenteel goed op de streamingdienst, maar een grote vraag is: Wat doet Maggie (Lisa Kudrow) in de gevangenis in Space Force? Wij zochten het uit.

Deze titels verschenen in week 23 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?