Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 23 2019

Netflix heeft in week 23 liefst 32 nieuwe titels toegevoegd aan zijn aanbod. Ook op nieuwsgebied gebeurde het één en ander. Zo werd vooral meer bekend over de toekomst van een aantal series, waaronder The Ranch.

Series aan einde toe

Het was toch een beetje de week van de annuleringen. Bedenker Mike Schur gaf aan dat het na vier seizoenen klaar is voor The Good Place. Daarnaast houdt ook The Ranch het voor gezien na vier seizoenen en is duidelijk geworden dat Lucifer een vijfde en tevens laatste seizoen krijgt. Ook Syfy-serie Happy!, dat afgelopen week voorzien werd van een tweede seizoen bij Netflix, stopt na twee seizoenen. De makers hopen de serie echter nog elders onder te brengen.

Nieuwe releasedata

Netflix heeft afgelopen week ook het één en ander naar buiten gebracht over nieuwe releasedata. Zo verschijnt de spin-off van The Missing op 17 juni op Netflix. Daarnaast werd duidelijk dat Netflix een animatieserie van Jurassic World heeft besteld voor in 2020. Ook is een tweede seizoen van Dead To Me besteld en zijn trailers verschenen van Jessica Jones en La Casa de Papel.

Deze titels verschenen in week 23 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week