Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 23 2018

The Originals Netflix seizoen 5

Een rustige week op Netflix, want deze week bleef de teller steken op 15 titels. Daarbij de finale van Sense8 en ook onder meer het tweede seizoen van Marcella. De week was daarnaast wel flink gevuld met nieuws van de streamingdienst.

Orange is the New Black en 13 Reasons Why

Van twee grote Netflix-producties verscheen deze week goed nieuws. Zo is er eindelijk een releasedatum bekend van Orange is the New Black en deze is wat later dan we gewend zijn. Daarnaast is 13 Reasons Why razendsnel verlengd. Slechts een paar weken na het verschijnen van het tweede seizoen is er al een derde aangekondigd. Een hoofdpersonage zien we daarin overigens niet meer terug.

Shadowhunters gecanceld

Het was niet het enige nieuws rondom series. Zo heeft Anne met een E ook een releasedatum gekregen én een trailer. De Braziliaanse serie 3% is ook verlengd met een derde seizoen. Minder goed nieuws was er over Shadowhunters. Deze serie is namelijk gecanceld. De resterende episodes van het derde seizoen laten ook nog eens langer op zich wachten, het enige goede nieuws is wel dat er twee extra afleveringen worden gemaakt om het verhaal af te ronden.

Deze titels verschenen in week 23 op Netflix