Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 22 2020

Het was een inmiddels vrij ongekende week voor Netflix, want zo rustig maken we het niet vaak meer mee. Met 14 nieuwe titels moesten we het doen, waarbij het duidelijk een aanloopje lijkt naar de ontzettend drukke juniweken die voor ons liggen. Wel begonnen er topseries zoals Snowpiercer en The 100.

Juni nog mooier met 24

De focus kan daarnaast dan alvast op juni. De lijst met nieuwe films en series is uitgekomen en daar kwam nog een grote surprise bij. Alle seizoenen van 24 komen namelijk in juni naar Netflix. Eind juni verschijnt tevens het slotseizoen van Dark en dit is op een zeer speciale datum.

White Lines

Veel mensen zijn druk met White Lines en kijken al uit naar het tweede seizoen. We hebben de meest brandende vragen op een rij gezet. Let op: dit artikel bevat uiteraard spoilers als je het seizoen nog niet hebt gezien. In de komende periode mogen we een vijfde seizoen van Workin’ Moms verwachten en Las Chicas del Cable komt met de laatste afleveringen.

Toch meer Lucifer?

De grote vraag is of Lucifer nou stopt na vijf seizoen, zoals aangekondigd, of dat er toch een zesde seizoen komt. De geruchten zijn daar het hele jaar al over en nu blijkt Tom Ellis ook een nieuw contract te hebben getekend. Tenslotte gaat Netflix inactieve gebruikers verwijderen.

Deze titels verschenen in week 21 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?