Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 22 2018

Velevet spinoff

In een drukke week zijn er door Netflix 46 films en series toegevoegd aan het aanbod. Na een rustige paar eerste dagen in de week, ontplofte het op 1 juni. Ook op 2 juni werden er nog veel titels toegevoegd aan het aanbod, waardoor het totaal op 46 uit kwam..

Nieuw seizoen The Rain

Het eerste seizoen van The Rain is nog geen maand oud, maar Netflix is nu al overtuigd van de potentie van de serie. De streamingdienst bevestigde deze week dat het tweede seizoen van de Deense Original is besteld. Het vervolg op het spannende eerste seizoen moet in 2019 uitkomen.

Seizoen 4 Better Call Saul komt er aan

Het vierde seizoen van Better Call Saul heeft eindelijk een releasedatum ontvangen van de Amerikaanse televisieserie AMC. Begin augustus gaat de spin-off van Breaking Bad verder in Amerika en de verwachting is dat hier in België de draad dan ook weer snel wordt opgepakt.

Update Netflix-app

In week 22 is de applicatie van Netflix voor Androidtoestellen ook weer van een interessante update voorzien. Dit keer is de videospeler van de applicatie aangepakt door de makers. Hierdoor moet de gebruikservaring nog beter zijn dan voorheen.

Deze titels verschenen in week 22 op Netflix