Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 21 2018

Fauda Netflix

Het aanbod van Netflix is in week 21 alweer 24 titels rijker. In het oog springende titels zijn onder meer het tweede seizoen van Fauda en het slotstuk van Flash. Daarnaast was er weer veel nieuws, met opvallende contracten en aankondigingen.

Barack Obama ligt vast

Barack en Michelle Obama kwamen deze week een contract overeen met Netflix. De gewezen president van de Verenigde Staten en zijn vrouw zullen diverse producties gaan maken. Ook Ryan Reynolds tekende een verbintenis met de streamingdienst. De acteur zal in een nieuwe film gaan spelen, waarin hij opnieuw gaat samenwerken met de schrijvers van Deadpool.

Juni komt eraan en The CW brengt nieuwe series uit

Juni staat alweer voor de deur en Netflix heeft de lijst vrijgegeven van titels die zoal gaan verschijnen. Shooter begint aan het derde seizoen en ook zien we Luke Cage en Marcella terugkeren. In het najaar verschijnt op The CW een aantal nieuwe series, zoals een remake van Charmed en een nieuwe The Vampire Diaries spin-off. Het is nog niet zeker dat deze ook direct op Netflix komen, we stellen ze toch alvast aan je voor.

Deze titels verschenen in week 21 op Netflix