Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 20 2020

Netflix heeft een rustige week achter de rug. In de afgelopen dagen verschenen ‘slechts’ 23 nieuwe titels online. Ondertussen was het wel een week waarin heel wat nieuws verscheen, met onder meer groot nieuws afkomstig van The CW.

Series uitgesteld

De uitbraak van het coronavirus gaat nu echt gevolgen hebben. Zo heeft The CW de releases van nieuwe seizoenen van onder meer Riverdale, Dynasty en The Flash uitgesteld tot in 2021. Daardoor ontstond ook onzekerheid rondom de spin-offs van The 100 en Arrow, maar die zijn nog niet van de baan. Ondertussen weten we wel wanneer het slotseizoen van The 100 van start gaat op Netflix.

Releasedata

Het was ook een week waarin de releasedata van heel wat nieuwe titels bekend werd gemaakt. Om te beginnen kunnen we vanaf 5 juni aan de slag met Brooklyn Nine-Nine. Op diezelfde dag verschijnt ook het slotseizoen van 13 Reasons Why en het vijfde seizoen van Queer Eye. Daarnaast werd duidelijk dat er een nieuw verhaal van Harlan Coben naar Netflix komt en weten we welke titels in het tweede deel van mei verschijnen.

Deze titels verschenen in week 20 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?