Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 20 2018

13 reasons why netflix belgie

Netflix heeft in een veelbewogen week 27 titels toegevoegd aan het aanbod. Het was bijvoorbeeld de week waarin de allerlaatste aflevering van Designated Survivor verscheen, nadat vlak daarvoor bekend was geworden dat de serie gecanceld was. Daarnaast verscheen ook 13 Reasons Why seizoen 2, een serie waarover sinds vorig jaar veel om te doen is.

Jane, iZombie en Crazy Ex-Girlfriend stoppen

Afgelopen week werd van nog eens drie grote series bekend dat het einde daarvan in zicht is. Televisiezender The CW onthulde de plannen voor het najaar van 2018 en maakte tevens bekend dat de series Jane the Virgin, iZombie en Crazy Ex-Girlfriend hun laatste seizoen in gaan. Door een deal tussen The CW en Netflix zijn deze seizoenen ook in België te zien. Hetzelfde geldt voor de series Riverdale, Dynasty, Arrow en The Flash. Van deze series is bekend op welke dagen zij in het najaar uitgezonden zullen worden.

Trailer Finale Sense8

Netflix toonde afgelopen week ook de officiële trailer van de Sense8 Finale. De releasedatum was enkele weken geleden al naar buiten gekomen en er waren al wat eerste beelden getoond, maar nu is de officiële trailer ook vrijgegeven. Daarin kregen we alvast wat meer te zien over de inhoud van deze finale.

Deze titels verschenen in week 20 op Netflix