Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 2 2020

Netflix heeft in week 2 niet veel nieuwe titels toegevoegd. Was de eerste week van 2020 nog uiterst druk, heeft Netflix nu slechts zestien nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Wel was er op het gebied van nieuws weer voldoende te melden.

Nieuwe seizoenen

Netflix deze week een aantal nieuwe seizoenen aangekondigd. Zo weten we dat Elite seizoen 3 in maart wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarnaast werd de releasedatum van Ozark seizoen 3 bekend. Ook werd duidelijk dat alle series van The CW zijn vernieuwd voor nieuwe seizoenen en schreven we een artikel met de tien series om het eerste kwartaal van 2020 naar uit te kijken.

You

In de laatste week van 2019 verscheen het tweede seizoen van You online op Netflix. De eindscene van de reeks liet ons echter achter met heel wat vragen en wij gingen dan ook aan de slag met zes prangende vragen voor het derde seizoen van You. Zoals het ernaar uitziet gaat er een derde seizoen komen, want showrunner Sera Gamble heeft de plannen al klaarliggen en hoopt op nog meer seizoenen.

Deze titels verschenen in week 2 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?