Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 2 2019

Netflix heeft in week 2 van 2019 even rustiger aan gedaan als het gaat om nieuw aanbod. In totaal verschenen er zeventien nieuwe films, series en documentaires. Gelukkig weten we al dat er in de resterende dagen van januari veel moois gaat verschijnen, waaronder nieuwe episodes van Suits.

La Casa de Papel

Het was daarnaast de week van twee andere grote series: The 100 en La Casa de Papel. De Spaanse overvallersbende gaat in het derde seizoen een nieuw avontuur beleven en zoals het er nu naar uit ziet ook in een nieuw land. Dit werd namelijk duidelijk toen er foto’s opdoken van de opnames. Daarbij was er meer opmerkelijks, want een oude bekende keerde zeer verrassend terug op de set.

The 100

De opnames van The 100 seizoen 6 zijn al achter de rug, waardoor The CW nu heeft aangekondigd wanneer de serie weer gaat beginnen op de Amerikaanse zender. Nu is het alleen nog wachten op een definitieve datum van Netflix. Deze week werden er tenslotte twee trailers gelanceerd. Grace and Frankie gaan op voor hun vijfde seizoen, waarin de cliffhanger duidelijk wordt. Russian Doll met Natasha Lyonne (oftewel Nicky Nichols uit Orange is the New Black) belooft ook veel moois.

Deze titels verschenen in week 2 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week