Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 19 2020

Netflix heeft afgelopen week 24 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Daarmee was het een vrije rustige week, maar gelukkig viel er op gebied van nieuws wel het een en ander te melden. Zo staan er alweer heel wat interessante releases gepland voor de komende tijd.

Nieuwe titels

In de komende tijd mogen we heel wat nieuwe titels op Netflix verwachten. Zo werd onder meer de romantische dramaserie Sweet Magnolias aangekondigd, gebaseerd op de boeken van Sherryl Woods. Vanaf 1 juni kunnen we ook aan de slag met Keeping Up With The Kardashians en The Real Housewives. Als we nog iets langer wachten, tot in de zomer, verschijnt Cursed met Katherine Langford (Hannah Baker uit 13 Reasons Why) op Netflix.

Nieuwe seizoenen

Het was ook een week waarin duidelijk werd dat After Life een razendsnelle verlenging kreeg voor een derde seizoen. Daarbij tekende Ricky Gervais ook een exclusieve deal. The CW lanceerde op zijn beurt de officiële trailer van het slotseizoen van The 100, terwijl duidelijk werd dat The Blacklist een passende seizoensfinale krijgt door een creatieve oplossing.

Deze titels verschenen in week 19 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?