Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 19 2018

Safe Netflix serie

Na een periode van drukke weken qua nieuw aanbod viel dat in week 19 wel mee. Netflix voegde 25 titels toe. Druk was het wel op het nieuwsfront, want met name de Amerikaanse zenders waren erg druk.

Designated Survivor stopt, The 100 verlengd

De komende week gaat de advertentiemarkt open voor het nieuwe tv-seizoen en dan moet dus op iedere zender duidelijk zijn welke grote producties er lopen. Het moment dus dat zenders besluiten welke series worden verlengd of gecanceld. Waar we op Netflix het meeste van gaan merken is de beslissing van ABC om Designated Survivor na twee seizoenen te stoppen. Daarnaast wordt The 100 juist verlengd voor een zesde seizoen. Andere series die op Netflix te zien zijn zoals Scorpion, Lucifer en Brooklyn Nine-Nine werden gecanceld. Brooklyn Nine-Nine werd opvallend genoeg binnen een dag overgenomen door NBC, waardoor de gewezen FOX-serie toch een zesde seizoen krijgt.

Netflix komt met goed nieuws

Netflix zelf besloot om van Santa Clarita Diet een derde seizoen te bestellen. Daarnaast komt er een nieuwe serie van de makers van Riverdale spoedig online (You) en is Ricky Gervais aan de slag met een nieuwe serie. Van 13 Reasons Why en Luke Cage verschenen de officiële trailers.

Deze titels verschenen in week 19 op Netflix