Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 17 2019

The Notebook Netflix

Het was weer een drukke week op Netflix. Met 23 nieuwe titels was het wat betreft aanbod niet heel druk, maar de streamingdienst had het wel druk met nieuws. Zo kregen we onder meer de releasedata van een aantal topseries te weten.

Veel nieuwe releasedata

Het was de week van de nieuwe releasedata. De film Murder Mystery met Adam Sandler en Jennifer Aniston komt op 14 juni naar Netflix. Daarnaast werd duidelijk dat ook Dark seizoen 2 in juni naar Netflix komt. The 100 seizoen 6 gaat op zijn beurt op 7 mei van start bij Netflix, terwijl Designated Survivor seizoen 3 is aangekondigd voor 7 juni. What/If met Renée Zellweger verschijnt op 24 mei. Ook stelden we een lijst samen met de films en series die zijn aangekondigd voor het eerste deel van mei 2019.

Geannuleerd en vernieuwd

Het was ook een week met slecht nieuws voor Santa Clarita Diet. De serie werd vorige maand voorzien van zijn derde seizoen en nu heeft Netflix besloten geen nieuw seizoen meer te bestellen van de reeks. The 100 daarentegen is nog niet klaar. Terwijl we wachten op de release van seizoen 6 is inmiddels een zevende seizoen van de reeks besteld door The CW.

Deze titels verschenen in week 17 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week