Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 16 2019

The Hulk Netflix

Het was een drukke week op Netflix. De streamingdienst heeft liefst 56 nieuwe titels toegevoegd in week 16 van 2019. Daarnaast was er in de week in aanloop naar Pasen ook weer wat nieuws te melden, met alweer aardig wat aankondigingen voor nieuwe seizoenen, nieuwe series en nieuwe films.

Releasedata

Afgelopen week heeft Netflix eindelijk meer bekend gemaakt over 13 Reasons Why, Orange is the New Black en Elite. Alhoewel er nog geen definitieve releasedata zijn gecommuniceerd, is nu wel duidelijk dat de series in het derde kwartaal van 2019 terugkomen voor nieuwe seizoenen. The Witcher verschijnt op zijn beurt in het vierde kwartaal van dit jaar.

Ook Dumplin’ is onderweg naar Netflix in België. De film verscheen vorig jaar al op Netflix in de Verenigde Staten en is vanaf 3 mei in ons land te zien. Daarnaast is ook de lijst met nieuwe titels voor het tweede deel van april bekend en is er een zevende seizoen van When Calls the Heart besteld door Hallmark Channel.

Nieuwe beelden

Het tweede seizoen van The Rain heeft een officiële trailer gekregen. Daarnaast zijn de eerste angstaanjagende beelden van de horrorfilm The Perfection verschenen. De film gaat over thee cello-wonderen die herenigd worden in Shanghai. Daar gebeuren angstaanjagende dingen die niemand zich had kunnen inbeelden.

Deze titels verschenen in week 16 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week