Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 16 2018

Netflix heeft een ongelooflijk drukke week achter zich liggen. Niet zozeer als het gaat om de films en series die nieuw zijn in de catalogus, maar des te meer om alle nieuwe Netflix Originals die afgelopen week zijn aangekondigd.

Nieuwe Netflix Originals uit Europa

Tijdens een evenement in Rome maakte Netflix bekend de komende tijd veel te gaan investeren in Europese Netflix Originals. Meerdere Europese series hebben namelijk al succes gehad, zoals Dark (Duitsland) en Suburra (Italië). De komende tijd mogen we meer van dit soort series verwachten. Een overzicht.

La Casa de Papel seizoen 3

In Rome werd tevens bekend dat Netflix een derde seizoen van La Casa de Papel heeft besteld. Sinds begin deze maand staat het tweede seizoen van deze Spaanse serie op Netflix en is wereldwijd ongekend populair. Netflix zorgt voor de wereldwijde verspreiding van La Casa de Papel en besloot dat de serie door het succes recht had op een derde seizoen.

Meer nieuws

Er werd afgelopen week nog veel meer bekend of Netflix-titels. Zo kwamen we meer te weten over het tweede seizoen van Mindhunter, werd Seven Seconds na één seizoen gecanceld en maakte Netflix de releasedatum van Dear White People seizoen 2, GLOW seizoen 2 en The Innocents seizoen 1 bekend.

Deze titels verschenen in week 16 op Netflix