Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 15 2019

The Perfect Date Netflix

Netflix heeft een rustige week achter de rug. Met slechts 24 nieuwe titels in week 15 heeft de streamingdienst het even rustig aan gedaan. Dat ook veel wekelijkse series stil lagen, kwam het aanbod niet ten goede. Toch was er wel weer voldoende nieuws te melden.

Nieuwe titels en releasedata

Netflix heeft afgelopen week gebruikt om een aantal nieuwe titels aan te kondigen en om verschillende releasedata bekend te maken. Om te beginnen kreeg Homecoming: A Film By Beyoncé een releasedatum en trailer. Daarnaast werden de nieuwe horrorserie Chambers en de dramaserie Tales of the City aangekondigd. Ook kreeg Lucifer seizoen 4 zijn releasedatum op Netflix en werd duidelijk dat NBC een derde seizoen had besteld van Good Girls.

Tweede kwartaal 2019

De komende tijd mogen we nog heel wat andere nieuwe titels verwachten. Wij zijn aan de slag gegaan met een lijst met acht series om in het tweede kawrtaal van 2019 naar uit te kijken op Netflix. Met onder meer The Rain seizoen 2 en The Society. Daarnaast werd duidelijk wie de rol van Lady Diana speelt in The Crown seizoen 4.

Deze titels verschenen in week 15 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week