Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 14 2019

Liefst 53 nieuwe titels zijn in Week 14 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het was een drukke week met veel Netflix Originals en veel nieuwe films op de eerste dag van de nieuwe maand. Daarnaast was er ook weer voldoende nieuws.

Nieuwe seizoenen

Het was de week van de nieuwe seizoenen en de bekendmaking van releasedata. Om te beginnen werd de releasedatum van La Casa de Papel seizoen 3 bekend gemaakt, gevolgd door de officiële aankondiging van tweede seizoen van The Umbrella Academy. Daarnaast werd duidelijk dat de opnames van Undercover seizoen 2 al zijn gestart en dat Suburra is vernieuwd voor een derde seizoen. Tevens werd de releasedatum van The Rain seizoen 2 naar buiten gebracht en maakte AMC bekend dat Better Call Saul pas in 2020 terug is voor seizoen 5.

Nieuwe titels

Het was ook de week van het aankondigen van nieuwe titels. Zo werden achtereenvolgens Dead to Me, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile over Ted Bundy en The Society aangekondigd door Netflix. Daarnaast verscheen een grappige promo van Lucifer seizoen 4 en kozen jullie de beste titels van maart.

Deze titels verschenen in week 14 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week