Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 13 2020

Netflix heeft deze week 31 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Ondanks dat we deze week opnieuw flink zijn beziggehouden door het coronavirus, heeft Netflix naast nieuw aanbod ook heel wat nieuws naar buiten gebracht.

Nieuwe seizoenen

We mogen ons voorbereiden op heel wat nieuwe seizoenen van de realityprogramma’s. Love is Blind, The Circle, Rhythm + Flow en Marie Kondo krijgen nieuwe afleveringen. Daarnaast kondigt Netflix een aantal nieuwe titels aan, waaronder de actiekomedie Coffee & Kareem en The Willoughbys. Ook weten we welke films en series in april op Netflix komen en werd de teaser van de eerste Belgische Netflix Original Into the Night gelanceerd.

Spaanse titels

Deze week was er ook nieuws omtrent de Spaanse titels. Zo werd de teaser gelanceerd van La Casa de Papel seizoen 4. Ook hebben we de vier prangende vragen opgesteld voor de Spaanse hitserie Élite.

Verwijderen

Het was ook een week waarin bekend werd dat er heel veel titels verwijderd gaan worden van Netflix. Zo werd uit het eerste verwijderalarm al duidelijk dat Coco en een aantal thrillerfilms van Netflix verdwijnen. In het daaropvolgende verwijderalarm werden nog meer titels aangekondigd om verwijderd te worden. Ook werd duidelijk dat Messiah na één seizoen stopt.

Deze titels verschenen in week 13 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?