Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 12 2020

Netflix heeft deze week 27 nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod. Daarbij onder meer The Letter for the King en de Nederlandse serie Keizersvrouwen.

Producties liggen stil, series komen later

De week van Netflix werd voor een groot deel gevuld door het coronavirus. Producties en opnames kwamen stil te liggen. Uitzondering daarop was The Crown, deze reeks had nog één opnamedag te gaan en deze is gedraaid. De gevolgen van de stilgevallen producties worden nu ook zichtbaar. Zo is de première van Fargo seizoen 4 uitgesteld. De series Riverdale en The Flash liggen ook stil, al was dit een geplande break. Deze zou echter wel langer kunnen gaan duren én de seizoenen zouden korter kunnen worden.

Eerste titels voor april

Leuk nieuws is er echter ook te melden. Zo heeft Netflix namelijk al van een aantal titels bekendgemaakt dat deze in april zullen verschijnen. Zo keert El Dragon terug voor het tweede seizoen met liefst 44 (!!) afleveringen. La Casa de las Flores krijgt een derde seizoen, echter is dit wel het laatste seizoen. Voor Arrow kwam onlangs een einde na acht seizoenen. De hoofdrolspeler heeft nu laten weten absoluut nooit meer terug te willen keren.

Deze titels verschenen in week 12 op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?