Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 12 2018

Santa Clarita Diet 1

Het nieuws in deze week heeft het aantal nieuwe titels op Netflix eigenlijk weten te overvleugelen. In week 12 verschenen er 24 nieuwe titels, in de komende jaren worden dat ook steeds meer Vlaamse titels.

Jaarlijks investeren in Vlaamse content

Deze week is namelijk duidelijk geworden dat er vanaf 2019 een jaarlijks bedrag zal moeten worden geïnvesteerd door Netflix – en andere streamingdiensten die hun diensten in Vlaanderen aanbieden – in Vlaamse series. Dit gaat om 1,30 euro per abonnement. Netflix heeft al aangegeven dit ook te gaan doen.

April wordt druk

Hiernaast heeft Netflix aangekondigd wat we zoal in april als nieuwe titels mogen gaan verwachten. Het is een forse waslijst geworden. Naast nieuwe series en films gaan ook een aantal series verder. Zo komen er weer wekelijkse afleveringen van The Originals en The 100. Deze series lopen tegelijk met de Verenigde Staten.

Shooter komt sneller

Voor later op in het jaar is er ook alvast nieuws over The Rain en Shooter. De Deense serie The Rain wordt nu al vergeleken met The 100 en Lost en heeft een releasedatum gekregen. Shooter seizoen 3 blijkt ondertussen veel sneller te beginnen dan gedacht. De nieuwsweek werd afgesloten met de aankondiging van een Formule 1-docureeks.

Deze titels verschenen in week 12 op Netflix