Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 10 2019

Netflix heeft het in week 10 even wat rustiger aan gedaan dan de week ervoor. Met 34 nieuwe titels in week 10 is er echter alsnog aardig wat verschenen. Ook was het een drukke nieuwsweek met onder meer de annulering van Arrow.

Dood Luke Perry

De tiende week van 2019 ging droevig van start. Nadat Luke Perry eerder met een zware beroerte was opgenomen in het ziekenhuis, werd op maandag duidelijk dat hij op 52-jarige leeftijd is overleden. Om zijn dood te kunnen verwerken, werden de opnames voor Riverdale seizoen 3 een paar dagen stilgelegd. De cast en makers van de serie reageerden vol verdriet op zijn overlijden.

Arrow en The Sinner

Deze week werd ook duidelijk dat Stephen Amell na acht seizoenen stopt met Arrow. De hoofdrolspeler kruipt nog één keer in de huid van Oliver Queen voor een ingekort achtste seizoen. Van The Sinner werd duidelijk dat er een derde seizoen is besteld waarin de hoofdrol is voor Matt Bomer, bekend uit White Collar. Daarnaast gingen de opnames van The End of the F***ing World seizoen 2 van start en lijkt de trailer van On My Block seizoen 2 een grote cliffhanger te verklappen.

Deze titels verschenen in week 10 op Netflix

Tussen haakjes het aantal toegevoegde titels in die week

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?