Nieuw op Netflix

Nieuw op Netflix in België: Week 10 2018

Jessica Jones Netflix

Er ligt alweer een drukke aanbod- en nieuwsweek achter ons. Netflix heeft in week 10 alweer 35 nieuwe titels toegevoegd met als hoogtepunten Jessica Jones seizoen 2, de BBC-miniserie Collateral en de film Black Hawk Down. Qua nieuws was het ook druk.

Geen The Defenders, wel Barack Obama?

Jessica Jones kwam met haar tweede seizoen, maar kwam ook gelijk met slecht nieuws over The Defenders waar vermoedelijk geen tweede verhaal van verschijnt. Wel keert Luke Cage terug en van zijn tweede seizoen is een releasedatum bekendgemaakt. Ander opvallend nieuws was de mogelijke entree van Barack en Michelle Obama op Netflix. Er wordt gesproken over een eigen serie.

Speech van Claire Underwood

Netflix gebruikte week 10 verder om veel beelden te tonen van nieuwe en terugkerende series. Zo werd House of Cards seizoen 6 gelanceerd met een speech van Claire Underwood en zijn er beelden verschenen van Lost In Space, A Series of Unfortunate Events en Santa Clarity Diet. Voor beelden van Black Mirror moeten we nog wachten, wel is het vijfde seizoen besteld. Tenslotte hebben jullie ook nog jullie stemmen laten gelden met jullie favorieten van februari.

Deze titels verschenen in week 10 op Netflix