Laatste Nieuws

Never Have I Ever seizoen 3 deze zomer; seizoen 4 wordt slotstuk

Het derde seizoen van Never Have I Ever heeft een releasedatum gekregen. Wederom zal de zomer worden gevuld met deze romantische serie. Recent werd al bekend dat er ook een vierde seizoen wordt gemaakt, al is dat dan wel het slotstuk.

Wie gaat Devi kiezen?

Op vrijdag 12 augustus zullen we het vervolg gaan zien van Never Have I Ever. In het derde seizoen staat Devi voor ene lastige keuze. Aan het einde van het tweede seizoen draaide Devi er namelijk niet meer omheen. Ze maakte haar relatie met Paxton wereldkundig, alleen op datzelfde moment verklapte Eleanor aan Ben dat ze eerder in het seizoen eigenlijk nog voor hem wilde gaan. Problemen in aantocht! Hoe dit verder zal gaan wordt duidelijk in het derde seizoen.

Vierde seizoen al in de maak

Twee maanden geleden werd bekend dat de opnames voor het derde seizoen waren afgerond. Tegelijkertijd werd bekendgemaakt dat er een vierde seizoen zou gaan komen. “We kunnen niet wachten om alle romances en hilarische avonturen te onthullen die we voor jullie klaar hebben staan”, liet showrunner Mindy Kaling weten. Wel blijkt dit dus het laatste seizoen te zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?