Laatste Nieuws

Never Have I Ever seizoen 2 besteld door Netflix

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Never Have I Ever. De Netflix Original verscheen in april op de streamingdienst en stond toentertijd wekenlang in de top 10 van Netflix. Door middel van een video werd nu dan ook duidelijk dat er meer komt.

Tienerserie

Never Have I Ever is een echte tienerserie. De serie draait om ene Indisch-Amerikaanse tiener die een traumatisch jaar achter de rug heeft. Ze is klaar voor de volgende stap en heeft het doel om populair te worden. Maar dat verloopt moeilijker dan ze zich kon inbeelden.

Never Have I Ever seizoen 2

Netflix heeft Never Have I Ever vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat werd duidelijk door middel van een video met de complete cast in een Zoom-gesprek. Actrice Maitreyi Ramakrishnan, beter bekend als Devi, gaf eerder al aan dat ze vertrouwen had in een vernieuwing. “Dat is allemaal in handen van Lang Fisher. Ik hoop dat er een tweede seizoen komt. Ik wil graag dat er een tweede seizoen komt om het verhaal voort te zetten”, begon ze toen.

“Ik wil graag zien dat Devi zichzelf gaat waarderen en van zichzelf gaat houden, want ik denk dat veel mensen dat missen. Mensen moeten leren dat je eerst van jezelf moet houden.” Wanneer we het tweede seizoen van Never Have I Ever op Netflix mogen verwachten, is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?