Laatste Nieuws

Netflix voert gesprekken voor derde seizoen Narcos: Mexico

Netflix lanceerde afgelopen week het tweede seizoen van Narcos: Mexico. Dat seizoen liet genoeg ruimte over voor een vervolg en volgens The Hollywood Reporter voert Netflix momenteel gesprekken met producent Eric Newman over een derde seizoen. Let op: dit artikel bevat spoilers over seizoen 2.

Mexico

Na drie succesvolle seizoenen van Narcos over Colombia werden we met Narcos: Mexico meegenomen naar een nieuw land waar een nieuwe drugsoorlog woedt. “Je kunt het eerste seizoen van Narcos: Mexico zien als consolidatie van macht en het tweede seizoen als erosie ervan. Wat er dan komt is chaos.” Er gaat een bloedige strijd komen om de macht.

Narcos: Mexico seizoen 3 op Netflix

Als het aan Newman ligt, zijn de verhalen van Narcos nog niet klaar. “Aan het einde van het tweede seizoen loopt alles uit de hand en dat leidt ons naar het ongelooflijk bloederige heden. Zoals ik altijd heb gezegd, zolang Netflix ons het verhaal laat vertellen gaan wij door. En dat kan oneindig duren, want de drugsoorlogen zijn nog altijd gaande.”

“Ik heb dan ook al uitgebreid nagedacht welke richting we in het derde seizoen op willen gaan. Of het derde seizoen net zoals bij Narcos in Colombia het laatste zal zijn? Het is iets dat we in de discussies altijd mee zullen nemen in overweging.” Een releaseperiode voor een eventueel derde seizoen is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?