Laatste Nieuws

Netflix verrast met komst vierde en laatste seizoen The Bridge

Netflix heeft het vierde seizoen van The Bridge aangekondigd. Dit najaar stond de populaire Scandinavische serie op de nominatie om te worden verwijderd en verdween ook voor een aantal dagen. De drie seizoenen keerden razendsnel terug en nu wordt het dus nog mooier. Op 1 januari zal het vierde en laatste seizoen op de streamingdienst verschijnen.

Saga Norén schittert in The Bridge

The Bridge is een Deens-Zweedse samenwerking. In het eerste seizoen wordt er een lichaam achtergelaten midden op de Sontbrug tussen de twee landen. Al snel blijkt het om twee lichamen te gaan die aan elkaar zijn verweven en moeten rechercheurs uit beide landen samenwerken. Martin Rohde krijgt de zaak samen met de Zweedse Saga Norén. Met name Saga groeit al snel uit tot de ster van de show, doordat ze kenmerken van het syndroom van Asperger vertoont. Vanaf het derde seizoen is Martin Rohde niet meer van de partij en is Henrik Sabroe de nieuwe Deense partner van Saga.

Hoe lossen Henrik en Saga hun eigen problemen op?

Het vierde seizoen van The Bridge zal op 1 januari op Netflix verschijnen. Daarin zal er opnieuw één grote zaak worden behandeld, maar ligt de focus ook vooral op de eigen problemen van Henrik en Saga. Saga werd in het derde seizoen geconfronteerd met haar moeder, terwijl het grote geheim van Henrik ook boven tafel komt. Gaan de twee elkaar helpen in hun missies of staan ze er alleen voor? We gaan het zien in de slotepisodes van The Bridge.