Laatste Nieuws

Netflix verhoogt per direct abonnementsprijzen

Netflix verhoogt per direct de prijzen voor zijn abonnees. Alle abonnementsvormen van de streamingdiensten gaan per direct meer kosten. Het Standaard-abonnement en het Premium-abonnement worden een paar euro per maand duurder. Het Basic-abonnement heeft een verhoging van één uur.

Prijsverhoging

De prijzen van de abonnementsvormen zullen voor nieuwe abonnees per direct veranderen. Het Standaard-abonnement zal 2,50 euro per maand meer gaan kosten. Het abonnement kostte eerst 11,99 euro en wordt nu verhoogd tot 13,49 euro. Het Premium abonnement gaat 2 euro per maand meerkosten. Dat abonnement kostte 15,99 euro en gaat nu 17,99 euro kosten. Ook het Basis-abonnement zal veranderen en gaat 8,99 euro per maand kosten. Voorheen was dat 7,99 euro. Met het basis abonnement kun je slechts op één scherm tegelijk kijken en is er geen HD- of 4K-resolutie beschikbaar.

Per direct

De nieuwe prijzen gaan per direct in voor nieuwe leden. Bestaande leden kunnen in de komende tijd een mail verwachten waarin de nieuwe prijs bekendgemaakt wordt. Afhankelijk van de factuurdatum kan de prijsverandering voor bestaande abonnees nog tot twee maanden duren. De laatste prijswijziging van Netflix vond alweer vier jaar geleden plaats. “De hogere tarieven weerspiegelen de investeringen in nieuwe tv-series en films en de verbeteringen aan ons product”, laat Netflix in een reactie weten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?