Laatste Nieuws

Netflix toont eerste beelden van Zweedse crimeserie Quicksand

Netflix heeft de eerste beelden naar buiten gebracht van Quicksand. De serie is de eerste Zweedse crimeserie van de hand van Netflix. Het eerste seizoen van de misdaadserie wordt op 5 april op Netflix verwachten en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Malin Persson Giolito. Een week voor de release van Quicksand is de officiële trailer naar buiten gebracht.

Tragedie op middelbare school

In Quicksand draait het om een tragedie op een middelbare school. In een rijke buurt in Stockholm is iedereen op de hoogte van het nieuws. Een op het eerste oog alledaagse scholiere genaamd Maja Norberg wordt beschuldigd van moord. De serie laat ondertussen zien wat er die dag gebeurd is en hoe de relatie met de vermoorde Sebastian Fagerman en zijn familie eruit ziet. Ook worden de gebeurtenissen op de school onder de loep genomen. Met als belangrijkste vraag: wat gebeurde er nu echt in het klaslokaal?

Quicksand op Netflix

Het eerste seizoen van Quickand wordt op 5 april toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De hoofdrol van Maja is weggelegd voor Hanna Ardéhn, terwijl Felix Sandman in de huid kruipt van Sebastian. Naar aanleiding van het verhaal en de teaser wordt Quicksand hier en daar al omschreven als een combinatie van The Sinner en Élite. Het is afwachten of Quicksand net zo succesvol wordt als andere Zweedse crimeseries als The Bridge, Springvloed en Wallander.

Bekijk de trailer

Bekijk de teaser

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?