Laatste Nieuws

Netflix stopt met American Vandal

American Vandal 2 Netflix

American Vandal gaat niet meer van nieuwe seizoenen voorzien worden. Netflix heeft bekendgemaakt dat de Amerikaanse serie is gecanceld. Het is niet de eerste serie in korte tijd die te horen krijgt dat er geen vervolg meer komt. De afgelopen weken gebeurde dat ook bij onder meer Iron Fist, Luke Cage en Orange is the New Black.

American Vandal

In American Vandal keken we naar de meest bizarre, bedachte verhalen die werden verpakt in een true crimeserie. In het eerste seizoen werden we meegenomen in het mysterie waarin auto’s werden onder geklad met piemels. Na een intensief onderzoek werden de vandalen onthuld. In seizoen 2 stond een nieuwe vraag centraal: wie heeft op school laxeermiddel in de lunch gestopt waardoor iedereen naar het toilet moest rennen?

Netflix cancelt American Vandal

Het is klaar voor American Vandal bij Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat het geen nieuw seizoen meer hoeft van de Amerikaanse serie. Een tegenvaller voor CBS TV Studios dat de serie produceerde. Die studio probeert de serie nu dan ook elders onder te brengen om een toekomst voor American Vandal veilig te stellen.

Netflix maakte bij de aankondiging van de annulering van American Vandal niet bekend waarom er geen nieuwe seizoenen meer volgen. “American Vandal zal niet terugkeren voor een derde seizoen. We zijn de bedenkers, schrijvers, cast en crew ontzettend dankbaar om hun innovatieve humor naar Netflix te brengen. Ook bedanken we de fans en critici die de unieke en onconventionele vorm van humor omarmd hebben.”