Laatste Nieuws

Netflix-serie One Day at a Time gered door Pop TV

Het is nog niet helemaal klaar voor One Day t a Time. De reeks gaat weliswaar niet verder bij Netflix, toch is er nu een netwerk dat ervoor gekozen heeft om een vierde seizoen van de reeks te bestellen. Het gaat om Pop TV, een onderdeel van CBS.

Geannuleerd

One Day at a Time kwam bij Netflix na drie seizoenen ten einde. De serie had niet genoeg kijkers om ermee door te gaan en dus besloot Netflix de stekker eruit te trekken. Toen al lieten de makers weten te hopen dat de serie elders ondergebracht kon worden. Helemaal toen #SAVEODAAT trending topic werd. Pop TV heeft nu echter voor een primeur gezorgd.

Door One Day at a Time te redden heeft Pop TV nu voor een primeur gezorgd. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een door Netflix geannuleerde serie elders doorgaat. Zelf redde de streamingdienst wel al een aantal series zoals Lucifer en Designated Survivor.

One Day at a Time seizoen 4 op Netflix?

Of One Day at a Time seizoen 4 in de toekomst ook naar Netflix komt, is onduidelijk. De streamingdienst heeft Pop TV wel toestemming gegeven om de eerste drie seizoenen van de reeks uit te zenden. Zodra de release van seizoen 4 dichter in de buurt komt, wordt daar ongetwijfeld meer over duidelijk. Wil jij als eerste weten wanneer One Day at a Time seizoen 4 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?